Mettler toledo presenteert de nieuwe IND570 terminal

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mettler toledo presenteert de nieuwe IND570 terminal

Dit jaar presenteert Mettler toledo de IND570 weegterminal. Dit is de nieuwste generatie in een lange reeks innovatieve terminals, zoals de JagExtreme, de Lynx en meest recentelijk de IND560.

Deze nieuwe weegterminal is ontworpen om aan de vereisten van producenten te voldoen. De IND570 weegterminal is veelzijdig en ideaal voor een groot aantal (geïntegreerde) toepassingen. Dankzij de robuuste constructie presteert de terminal ook optimaal in zware industriële werkomgevingen. De terminal heeft één interface die u op verschillende locaties in uw productievestiging kunt inzetten. Dit verhoogt uw productiviteit en reduceert uw trainingskosten.

Een goed geplande upgrade van uw huidige apparatuur naar de IND570 biedt de volgende voordelen:

•Geavanceerde functies
•Maximale productiviteit
•Minder downtime en minder duur onderhoud
•Minder complexe apparatuur
•Meer inzicht in uw productieproces
•Eenvoudige toegang tot data
•Realisatie van uw doelstellingen

De IND570 is ontworpen voor prestatie en veelzijdigheid, en kan zelfs in de meest veeleisende industriële weegtoepassingen worden ingebouwd. De geavanceerde capaciteiten en de uitgebreide connectiviteitsopties van de terminal garanderen een betrouwbare en nauwkeurige aansturing van de weegtoepassingen die voldoen aan de steeds grotere vraag naar meetnauwkeurigheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en traceerbaarheid.

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler Toledo is de marktleider op het gebied van industrieel wegen. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor wegen, doseren en afvullen. Ons assortiment bestaat uit o.a. weegplateaus, load cells, weegschalen, -bruggen... Lees meer