Metso Minerals neemt de activiteiten over van Banzo bv

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

Met ingang van 1 januari 2009 zijn de activiteiten van Banzo BV in Emmer-Compascuum overgenomen door Metso Minerals (Dordrecht) BV en worden de activiteiten van Banzo BV voortgezet onder de naam Metso Emmen. De personele bezetting van Metso Emmen blijft ongewijzigd.

De overname is onderdeel van de strategie van Metso om de positie in service en onderhoud wereldwijd te versterken. De activiteiten van Metso Emmen blijven zoals voorheen geconcentreerd op de levering, montage en onderhoud van rubber en kunststof transportbanden. Als onderdeel van de Metso groep in Nederland met vestigingen in Dordrecht, Ede, Deventer, Emmen en Groningen, zijn de mogelijkheden voor het aanbieden van totaal onderhoud aan transportsystemen aanzienlijk toegenomen. Met meer dan 50 service specialisten van Metso kunnen huidige en toekomstige relaties van Metso Emmen, nog meer dan voorheen, rekenen op volledige ondersteuning in service en onderhoud van transportsystemen, los- en laadfaciliteiten en recycling installaties.

geschreven door

Lutze-Conveying Netherlands BV

Al meer dan 60 jaar is de LUTZE-groep een betrouwbare partner voor al haar nationale en internationale klanten. Ons doel is om samen met al onze medewerkers te overtuigen door... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer