Met vertrouwen gaan wij 2022 tegemoet

icon.highlightedarticle.dark Management
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Met vertrouwen gaan wij 2022 tegemoet

De appendagemarkt is en blijft in ontwikkeling. VCC BV volgt de trends op de voet en speelt hier op in. Het doel? Een nog betere bediening van haar klanten. Kristof Daniëls, Salesmanager Benelux VCC BV, vertelt meer over de plannen van VCC BV.

“Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt van afsluiters, veiligheidskleppen en kogelkranen heeft VCC een karrenvracht aan kennis en ervaring in huis. Tegelijkertijd zien we dat onze klanten steeds minder tijd hebben om zich echt te verdiepen in deze specifieke markt. De appendages vormen een essentieel onderdeel binnen een systeem of installatie, waarbij het belangrijk is dat de juiste oplossing gekozen wordt. In 2022 richt VCC haar organisatie verder in om onze klanten volledig te ontzorgen. Dat doen we met vaste contactpersonen die bedrijven adviseren. Wij weten als geen ander welke producten het beste werken binnen een installatie of toepassing. In 2021 hebben we ons team verder uitgebreid met een nieuwe werkplaatsverantwoordelijke en een versterking binnen het administratieve team. Ook bieden we onze klanten administratief gezien duidelijkheid. We verzamelen namelijk alles op één factuur, zodat zaken overzichtelijk blijven voor onze klanten”, legt Kristof uit.

Verdere specialisatie in cryogeen
De afgelopen decennia heeft VCC BV naam gemaakt binnen de cryogene techniek. Ook in 2022 ligt de focus op deze ijskoude sector. “VCC voert in 2022 drie grote productlijnen gericht op cryogeen. Vanuit onze partnership met HEROSE bieden we de beste kwaliteit cryogene afsluiters en veiligheidskleppen. Daarnaast hebben we een nieuwe samenwerking waarbij we hoogwaardige cryogene vlinderkleppen aan ons assortiment toegevoegd hebben. Ten slotte bieden we vanuit onze partnership met Vinco Valves een selectie van cryogene kogelkranen aan”. Deze productlijnen worden binnen VCC BV uiteraard ondersteund door overige appendages die inzetbaar zijn in diverse branches.

In 2021 heeft VCC BV haar productenassortiment ook in de breedte uitgebreid. “We zijn blij dat we nieuwe samenwerkingen aangegaan zijn met partijen als Revoseal en UESTCO. Zij bieden beide producten aan die aansluiten bij onze corebusiness in appendages. Zo heeft Revoseal unieke pakkingen ontwikkeld en is UESTCO specialist in meetinstrumentatie. Daarmee bieden we als VCC een volledig pakket van producten aan”.

Vergroening van de sector
In de markt is er een toenemende vraag naar duurzaamheid. “De ontwikkelingen op het gebied van waterstof en (bio) LNG volgen elkaar in een snel tempo op. Met VCC spelen we hier nadrukkelijk op in. Voor beide toepassingen bieden we inmiddels een volledig portfolio aan in bijpassende producten. Het team van VCC adviseert haar klanten graag in het verder vormgeven van deze duurzame toepassingen”.

Neem voor vragen rondom deze toepassingen contact op met ons team.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer