Meest geavanceerde Pegasus® menger te zien op PowTech

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Meest geavanceerde Pegasus® menger te zien op PowTech
Article image of: Meest geavanceerde Pegasus® menger te zien op PowTech

De vertrouwde Pegasus® menger heeft nog altijd de dubbele mengassen die tegengesteld draaien. Dat zorgt voor een fluïde mengzone met een uitstekend homogeen mengresultaat; in korte tijd en met minimaal energieverbruik. Aan te passen aan alle soorten droge stoffen, al of niet te mengen met vloeistoffen. Voor food, feed, farmacie en chemie, met kleine en grote capaciteiten. Maar Dinnissen is continu bezig met verbeteringen en aanpassingen om de mengresultaten nog verder te optimaliseren én de toepassingsmogelijkheden te verbreden. Die innovaties zijn gebaseerd op de wensen van onze klanten en op eigen ervaring. Ze worden ook meteen toegepast, omdat Dinnissen alles in eigen huis ontwikkelt en produceert.

Daarom staat er op de PowTech de meest geavanceerde menger uit de Pegasus®-reeks. Voorzien van de bewezen mengtechniek, maar nu met de nieuwste meskoppen. De uitvoering is geheel in RVS, ook de automatische monsternemer die is aangebracht. De vormgeving van de menger is nog verder verbeterd, zodat er geen residu achterblijft. Hygiëne-aspecten zijn bij het ontwerpen van dit concept altijd heel belangrijk geweest. Voor het perfect reinigen is niet alleen het menggedeelte compleet uitrijdbaar, maar ook de achterplaat aan de niet-aandrijfzijde kan open. De deksels zijn niet geflenst, maar gelast. En alle dichtingen zijn zodanig uitgevoerd dat ook nat reinigen mogelijk is. De kwaliteit is gegarandeerd, omdat Dinnissen in eigen huis ontwerpt en fabriceert!

Wilt u zien wat de laatste stand van zaken op het gebied van mengen is, kom dan naar de PowTech van 19 t/m 21 april naar stand 371 in hal 4.

Geschreven door

Logo van:Meest geavanceerde Pegasus® menger te zien op PowTech

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer