Mechanical Engineering App van Trelleborg

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mechanical Engineering App van Trelleborg

De nieuwe Mechanical Engineering Calculator App van Trelleborg Sealing Solutions heeft een breed scala aan formules, overzichtelijk onderverdeeld in 16 categorieën. De App is ontwikkeld voor engineers en studenten.

De categorieën omvatten algebra, hydrauliek, bewegingswetten, thermodynamica en driehoeksmeting, en bieden een pakket aan formules op het gebied van wiskunde, natuurkunde en werktuigbouwkunde.

Om berekeningen uit te kunnen voeren, hoeft een gebruiker alleen maar een formule uit te kiezen en de vereiste variabelen in te voeren. De App berekent vervolgens het resultaat.

Voor snellere en doeltreffendere berekeningen kan de gebruiker de App aanpassen aan zijn of haar individuele wensen door het toevoegen en/of verwijderen van categorieën.

De App is momenteel beschikbaar voor iPhone en iPad. De Android versie en een web-tool zijn in ontwikkeling. Om te downloaden zoekt u naar ‘Trelleborg Engineering Calculator’ in de App store.

Geschreven door

Trelleborg Sealing Solutions Netherlands B.V.

Middels ons uitgebreide leveringsprogamma kunnen wij u een complete oplossing aanbieden op het gebied van afdichtingen en lager materialen. Onze toepassingsgebieden vindt u in o.a.: Automotive, Hydraulische Cilinders, Pneumatiek, Voeding,... Lees meer