Maximaal rendement uit veiligheden en afsluiters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Maximaal rendement uit veiligheden en afsluiters

De afsluiters en veiligheden die HEROSE aanbiedt voldoen aan de hoogste eisen van afdichting en bieden topkwaliteit. Het is echter essentieel dat deze producten correct geïnstalleerd worden, optimaal getest en onderhouden worden. Dat is dé sleutel om de sterke punten van deze appendages volledig te benutten.

HEROSE veiligheden en afsluiters kunnen wereldwijd in 50 geautoriseerde werkplaatsen gecontroleerd, gerepareerd en gecertificeerd worden. In de Benelux zijn VCC BV en zusteronderneming ASE Repair BV deze officiële partner.

Uw adviseurs in Safety Valve Management
Er zijn een legio factoren waar u rekening mee dient te houden zodra u een veiligheid wil selecteren voor uw systeem. Belangrijke aspecten hierin zijn onder andere: de D0 (kleinste doorstoomafmeting), materiaal/fabricaat, locatie, toepassing, insteldruk, werktemperatuur, het soort medium en de gewenste capaciteit.

Veiligheden zijn er in alle soorten en maten. Van standaard industriële veiligheidskleppen tot veiligheden gericht op de cryogene branche en stoomindustrie. Weet u bijvoorbeeld exact welke afmeting van de veiligheid u voor uw installatie nodig heeft? D0 van 8, 15, 23 of groter? En wanneer er een aanpassing gemaakt wordt in het proces of de installatie, weet u dan of uw veiligheidskleppen nog voldoen?

Met meer dan 30 jaar ervaring in de appendagemarkt kent het team van VCC BV alle producten en toepassingen door en door. Wij adviseren u om de juiste gecertificeerde veiligheden te selecteren, passend binnen uw installatie. “Safety first!”

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer