MATEC agent van B&W Mechanical Handling Ltd.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: MATEC agent van B&W Mechanical Handling Ltd.

MATEC massagoed techniek heeft de Nederlandse exclusieve vertegenwoordiging verworven van
B&W Mechanical Handling Ltd. B&W is wereldwijd leverancier van mobile bovengrondse oplossingen voor het economisch verwerken van stortgoed. Mobile Radiale scheeps- en halbeladers en
ECO-Kraan-losbunkers voor stof arm lossen.

Sinds 1966 is B&W gespecialiseerd in ontwerp en vervaardiging van transportsystemen.
Deze worden in een zeer gevarieerde industrie toegepast. Van agricultuur tot mijnbouw, proces industrie en haven overslag bedrijven. Ervaring die is opgedaan in deze diverse toepassingen zorgt voor een unieke kennis, die wordt gebruikt voor een zo efficiënt en economisch mogelijk ontwerp, volledig rekening houdend met de karakteristieke eigenschappen van uw stortgoed.

B&W Mechanical Handling behoort tot de AUMUND Group. Hun ervaring is de garantie voor een effectieve prestatie en tevredenheid voor de lange termijn met een maximale betrouwbaarheid tegen een absoluut minimum aan kosten.

B&W heeft een unieke lijn van standaard producten die een goede oplossing bieden voor
zeer moeilijk lopend stortgoed, met het voordeel van totale flexibiliteit in het ontwerp, die naar gelang de wens van de klant aangepast kan worden. Tevens flexibiliteit voor het bepalen van de locatie tijdens bedrijf. In een markt waar de concurrentie hoog is biedt B&W mobile losinstallaties voor het hogere segment. Een prima alternatief voor vaste installaties.

Service- en onderhoudsmonteurs zijn international beschikbaar om er voor te zorgen dat het productieproces zo kort mogelijk stil komt te staan en uw kosten zo laag mogelijk blijven. Monteurs worden beschikbaar gesteld door de Aumund Group zuster bedrijven.
Bedrijven die werkzaam zijn in de zware industrie en havenoverslag, waar continu productie van vitaal belang is, heeft B&W een speciaal team, dat u als klant op elk moment de hoogste kwaliteit van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden biedt.

Voor MATEC massagoed techniek betekent de samenwerking met B&W Mechanical Handling Ltd. een belangrijke uitbreiding van het leveringsprogramma.
MATEC massagoed techniek is specialist op het verwerken van stortgoed.
Leverancier en installateur aan de Nederlandse en Belgische industrie, van machines en apparatuur
t.b.v. opslag en verwerken van stortgoed.

Geschreven door

Logo van:MATEC agent van B&W Mechanical Handling Ltd.

MATEC massagoed techniek

30 jaar leverancier aan Nederlandse en Belgische industrie: – componenten en complete installaties tbv opslag, transport en handling van stortgoed, – big-bag handling, triltechniek, zeefmachines, schijventransporteurs, pneumatisch transport – specialist... Lees meer