Matam aan de slag voor Schälmühle

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Matam aan de slag voor Schälmühle

Matam bv is specialist in nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines. Alles in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Sterk in service en onderhoud.

Momenteel is Matam druk bezig om voor Schalmühle Gebr. Kümmel + Co uit Vetschau (Oost-Duitsland) de vullijn en palletiser voor meel en graanvlokken op te bouwen. De Matam MDB 400 zakkenvulmachine bestaat uit een bruto weegsysteem met twee verschillende doseerunits; één voor meelbloem en één voor graanvlokken. De papieren zakken worden gesloten door de opening om te vouwen en tegen de zijkant van de zak te tapen.

De installatie heeft een capacitiet van 10 ton/uur op basis van 25 kg zakken. De gewenste eindgewichten variëren van 5 tot en met 25 kg. De weegnauwkeurigheid ligt op 99% van de productie en voldoet geheel aan de MID-richtlijnen (Measuring Instruments Directive)

De Matam 600 palletiser is een bovenlader die de afgevulde zakken overlappend stapelt en per laag aandrukt. Via een touch screen kan voor elk type zak en pallet het stapelpatroon vrij worden ingesteld.

Geschreven door

Matam BV -- Nemabo BV

MATAM BV is de specialist in nieuwbouw van afzakmachines en palletiseermachines. Alles geheel in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Sterk in service en onderhoud. Ook voor ombouw, modernisering van bestaande... Lees meer