Masterfilter ook in Nederland

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Masterfilter ook in Nederland

Masterfilter is een filterbedrijf dat zich focust op zogenaamde “high end” oplossingen in PES & PTFE membraanfilters en verschillende soorten van geplisseerde filtercartridges.
Masterfilter levert professionele technische en wetenschappelijke assistentie bij filtratie, separatie en purificatie oplossingen. Ons doel is om innovatieve kwaliteit producten te leveren “op tijd” en met potentie tot hoge kostenbesparing.

Masterfilters worden o.a gebruikt in de zuivel, frisdranken, brouwerij, water en farmaceutische industrie in zowel vloeistof als gasfiltratie.

Naast de vele filters zoals Actived carbon filters (ACF), High flow filter cartridge (HCF) en Sterile PTFE membrane gas filter om een aantal voorbeelden te noemen heeft Masterfilter ook een volledig programma toebehoren zoals filterhuizen en integriteitstesters.

Geschreven door

Masterfilter Nederland

Masterfilter is opgericht in 2010. Competentie in filtratie processen en de uitvoering daarvan zijn de sterke punten van Masterfilter. Wij leveren oplossingen voor alle types van kritische toepassingen. Masterfilter is... Lees meer