Masterclass CE

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Masterclass CE

Op donderdag 04 september a.s. gaat D&F`s Masterclass CE wederom van start.

Veiligheid begint niet alleen bij de machines, apparaten of installaties ofwel bij de technische veiligheid. Maar ook bij u en uw collega’s. Vragen komen naar voren zoals; voldoet mijn productielijn aan Wet- en Regelgeving?

De “Masterclass CE” is bestemd voor diegenen die willen leren om een machine, apparaat of installatie zelf van een CE keurmerk te voorzien. Dit kunnen machines of installaties zijn die in de handel worden gebracht dan wel die voor eigen gebruik worden gebouwd of gewijzigd.

De Gier | Stam & Advocaten verzorgen een gastspreker tijdens één van de acht trainingsdagen, waaronder advocaten Michael Gerrits en Marieke Coumans. U leert van hen aan de hand van praktijkcases en jurisprudentie alles over de aansprakelijkheid bij CE-markering.
Naast dit unieke gastcollege krijgt u, van de ervaren D&F trainer, alle praktische handreikingen geleerd hoe het proces van CE-markering op een praktische wijze te implementeren en uit te voeren.
De opleiding bevat alle noodzakelijke stappen om te voldoen aan alle relevante Wet- en Regelgeving, van toepassing op uw specifieke situatie.

Het programma bestaat uit acht dagen en is opgebouwd uit een combinatie van theorie (seminars) en praktische workshops.
Voor meer informatie & aanmeldingen kunt u contact opnemen met D&F Consulting B.V.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark