Mastercam gebruikers enthousiast over nieuwe versie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mastercam gebruikers enthousiast over nieuwe versie

Mastercam X4 is uit! De nieuwste versie Mastercam biedt vele nieuwe en handige functionaliteiten.Met onder andere een beter gestroomlijnde interface en multithreading werken X4 gebruikers sneller en efficiënter.
Camnet organiseerde een roll-out rondom X4 met aanwezigheid van Mastercam Amerika oftewel CNC Software Inc.

Keith Butzgy, Corporate Sales Engineer CNC Software Inc.: “Met X4 krijgt het eindresultaat een hogere kwaliteit en gebruikers zijn wel productiever en efficiënter in hun tijd. Daarbij maakt de vernieuwde interface Mastercam een stuk gebruiksvriendelijker, nieuwe gebruikers pakken het makkelijker op.”
Ook in deze huidige tijden blijkt Mastercam een sterk merk. Butzgy: “CNC Software is een sterk groeiend bedrijf, met een loyaal en goed ontwikkeld dealernetwerk. Juist in deze tijden van de huidige crisis zie je welke bedrijven tegen een stootje kunnen. Wij gaan nu juist door met het organiseren van evenementen en het onderhouden van klantcontact. Nu is het belangrijk te laten zien wie je bent en waar je voor staat. CNC Software kan dit.”

Half mei is Mastercam X4 geïntroduceerd door Camnet aan de gebruikers tijdens 3 roll-out sessies. Keith Butzgy en zijn collega Ke Wang, Application Engineer CNC Software Inc., waren hierbij aanwezig en gaven een demonstratie.

Camnet
Camnet is een zusteronderneming van Cadmes. Ze zijn gevestigd in hetzelfde pand in ’s-Hertogenbosch. Camnet levert Mastercam. Cadmes levert onder andere SolidWorks, CAMWorks en Cimatron.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer