Mastercam en CAMWorks ook op SolidWorks World

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

CNC Software zal op SolidWorks World een demonstratie geven van “Mastercam for SolidWorks”. Mastercam for SolidWorks is een nieuw product en ontwikkeld voor ’s wereld meest gebruikte CAM software.

Het is een doorbraak voor vele CAD/CAM gebruikers, ’s werelds marktleidende CAD en CAM aanbieders komen nu samen in één systeem. Dit biedt vele voordelen voor Mastercam gebruikers, zij kunnen nu hoogwaardige 3D CAD ontwerpen maken maar de functionaliteiten van Mastercam blijven behouden.

CAMWorks
Het tweede CAM-systeem op SolidWorks World dit jaar is CAMWorks. CAMWorks is volledig geïntegreerd in SolidWorks en bedoeld voor gebruikers van SolidWorks die ook CAM willen toepassen.

Hans Derks, Business Unit Manager CAM bij CAMNet en Cadmes merkt, zeker in deze tijd, de groeiende vraag van bedrijven naar een geïntegreerde CAD/CAM oplossing. “Bedrijven willen zich steeds meer gaan onderscheiden van hun concurrent, de kosten zo laag mogelijk houden, of een extra service verlenen aan hun klanten en kiezen er daardoor bijvoorbeeld voor een stukje ontwerp zelf doen. Of maken de stap naar ontwikkeling van eigen producten”

SolidWorks World
SolidWorks World is een jaarlijks terugkerend evenement voor SolidWorks resellers en gebruikers. Dit jaar reizen zij af naar Amerika, naar Orlando, Florida, van 8 t/m 11 februari.

Cadmes B.V.
Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en levert o.a. Mastercam en SolidWorks.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer