Master Engineering ontwerpt hygiënische weegband.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering ontwerpt hygiënische weegband.

Master Engineering b.v., gevestigd in Ede, heeft in samenspraak met enkele klanten, speciaal voor de voedingsmiddelen industrie een hygiënische weegband ontworpen.

Hierbij is vooral gekeken naar het op gemakkelijk wijze schoonmaken van de band, op een zodanige manier dat de weegnauwkeurigheid niet in het gedrang komt.
De weegnauwkeurigheid bedraagt ca. +/- 1% afhankelijk van product en capaciteitsrange.
De weegbanden worden per project ontworpen en geproduceerd, zodat de klant invloed kan hebben op de uitvoering, mits het niet ten koste gaat van de weegnauwkeurigheid.

Master Engineering heeft een uitgebreid gamma aan bandwegers en weegbanden die toegepast worden afhankelijk van de omstandigheden en gevraagde nauwkeurigheid, en een eventuele ijkwaardigheid.

Het leveringsprogramma bestaat verder uit de Master Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Vochtmeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Flow-no-Flow signalering, Metaaldetectie, Hawk Niveaumeetsystemen en Sick Maihak Volumemeetsystemen voor transportbanden.

Geschreven door

Logo van:Master Engineering ontwerpt hygiënische weegband.

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer