Master Engineering neemt deel aan Foodtech 2011

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering neemt deel aan Foodtech 2011
Article image of: Master Engineering neemt deel aan Foodtech 2011

Master Engineering b.v., gevestigd in Heteren, neemt deel aan de Foodtech 2011 op 25 en 26 mei a..s. in Rosmalen.

Master Engineering heeft zich gespecialiseerd in zogenaamde dynamische weegsystemen, waarbij bulkgoederen in beweging gemeten worden. Het betreft dan o.a. bandwegers, schroefwegingen en weegbanden. Vooral de hygiënische weegbanden worden veel in de voeding toegepast, en in Rosmalen zal Mastyer dan ook een mooie uitvoering tonen, met overkapping van lexan, en een snel wisselsysteem voor de transportband.

Het leveringsprogramma van Master bestaat verder uit doseerbanden, valplaat meetsystemen,Loss-in-Weightsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, weegplateaus en grote displays van WE.tec!
Daarnaast kan Master diverse weegcomponenten, zoals loadcells, leveren, en kan het service verlenen op de meeste merken weegsystemen.

U kunt Master Engineering vinden op stand H1005

Geschreven door

Logo van:Master Engineering neemt deel aan Foodtech 2011

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer