Master Engineering introduceert vochtmeting op slede

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Master Engineering introduceert vochtmeting op slede

Master Engineering, gevestigd in Ede, introduceert een vochtmeetsysteem op de Nederlandse markt, gebaseerd op het Microgolf principe. Het systeem bestaat uit een meet-sonde en een verwerkingseenheid. De keramische kop van de meet-sonde is in direct contact met het product, en meet het vochtpercentage tot 80 mm diep in het product. De kop is uitwisselbaar, en heeft een standtijd van 2-5 jaar. Men kan middels een slede (foto) op een transportband meten, in overstort punten en silo uitlopen.
Het systeem kenmerkt zich door éénvoud, en een concurrerende prijs.

Het leveringsprogramma van Master Engineering bestaat verder o.a. uit de Master Bandwegers, Doseerbanden, Schroefweegsystemen, Valplaat meetsystemen, Silo- en Bunkerwegingen, Batchwegers, Volumemeetsystemen, Flowmeting voor pneumatisch transport, Flow-no-Flow signalering, en Metaaldetectie.

Geschreven door

Logo van:Master Engineering introduceert vochtmeting op slede

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer