MagPLUS: nieuwe magnetische flowmeter van Foxboro

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: MagPLUS: nieuwe magnetische flowmeter van Foxboro

HITMA Process introduceert nieuwe magnetische flowmeters van Foxboro by Schneider (9500A of 9600A). Deze flowmeters zijn betrouwbaar en eenvoudig en flexibel toe te passen. De MagPLUS Flowmeter is speciaal ontwikkeld en goedgekeurd voor applicaties in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en voor (afval)water toepassingen.

Besparen
De food & beverage industrie en watersector besparen met deze magnetische flowmeters tijd en geld, doordat men de flowmeters kan koppelen aan verschillende Foxboro-transmitters: de IMT30A, IMT31A of IMT33A. De gebruiker kan kiezen uit verschillende meetbereiken, nauwkeurigheden, input- en output-opties en kalibratie- en testmogelijkheden. De transmitters kunnen direct worden gekoppeld aan de flowtubes.

QuickStart configuratiemenu
Alle transmitters zijn op dezelfde manier in te zetten. Ze hebben een Quick Start configuratiemenu. Voor de documentatie en de bedieningsinformatie op de display kan worden gekozen uit 14 verschillende talen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:MagPLUS: nieuwe magnetische flowmeter van Foxboro

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer