LOGDOS vindt haar ideale partner in 12Pack BV

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LOGDOS vindt haar ideale partner in 12Pack BV

12Pack B.V. heeft de vertegenwoordiging van de Duitse machinefabriek LOGDOS GmbH voor de Nederlandse markt verworven.

LOGDOS ontwikkeld, bouwt en levert hoogwaardige gravimetrische afvul- en sluitmachines. LOGDOS is met name gespecialiseerd in de levering van nauwkeurig werkende doseersystemen op gewicht voor vloeistoffen in bulkverpakking, incl. alle toebehorende hulpapparatuur voor het manipuleren van de verpakkingen (sluitsystemen, transport- en toevoersystemen, palletiseer- en lastzekersystemen).

Het leveringsprogramma bestaat zowel als standalone machines als mede complete turnkey verpakkingslijnen.
Uiteraard bent u vanaf heden ook bij ons van harte welkom voor service aan Logdos machines.

ACHEMA 2006 te Frankfurt am Main.
Ook dit jaar zal Logdos wederom deelnemen zijn op de belangrijkste beurs voor de chemische en procesindustrie. Uiteraard zal ook 12Pack aanwezig zijn om u de nieuwste ontwikkelingen te demonstreren. Zo laten wij o.a. de nieuwste R-DOS palletafvulmachine voor (jerry-)cans zien, als ook een volautomatische coordinaten afvulsysteem met twee palletvulposities, type K-DOS. U vindt Logdos op de stand van moederonderneming de Moellers Group uit Beckum – HAL 3, stand D12 / G21. Graag tot ziens in Frankfurt.

Geschreven door

12Pack BV

12Pack Verpakkingsmachines BV uw specialist voor al uw inpakmachines, volumetrische en gravimetrische afvulmachines. Zowel voor vloeistoffen als poeders/granulaten, sluitmachines, VVS-machines, Bulkhandlinglijnen, zakkenklemmen, zakklem voor openmondzakken en ventielzakken eindverpakkingssystemen, transportsystemen en... Lees meer