Lödige presenteert de nieuwe High Efficiency Shovel®

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lödige presenteert de nieuwe High Efficiency Shovel®

Op de Achema beurs presenteerde de Gebr. Lödige Maschinenbau GmbH al de nieuwe gepatenteerde High Efficiency Shovel®. Op de Solids beurs in Rotterdam is deze nieuwe mengschoep voor het mengen van vaste stoffen nogmaals te bewonderen.

Vernieuwend concept
Het vernieuwende concept van deze High Efficiency Shovel®, kortweg HES®, valt op door de open ruimte die de R&D ingenieurs van Lödige in het midden van de schoep ontwikkelden. In vergelijking met een normale ploegschaar vereist dit nieuwe ontwerp een lager aandrijfvermogen. Het voordeel van de HES ligt vooral in een significante vermindering (van ongeveer 40%) van de kracht die nodig is bij het opstarten van de menger. Hiermee kan een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd worden.

Meer informatie
Momenteel worden in verschillende industrieën machines met deze nieuwe HES getest. Wilt u alvast meer informatie, neem dan gerust contact op met Eskens Process Solutions. De HES® staat op 30 september en 1 oktober ook op de Solids vakbeurs in Rotterdam op de stand van Eskens. Komt u ook?

Voor contact zie de bedrijfsgegevens hieronder.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Lödige presenteert de nieuwe High Efficiency Shovel®

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer