Load securing (Eumos)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Load securing (Eumos)
Article image of: Load securing (Eumos)
Article image of: Load securing (Eumos)
Article image of: Load securing (Eumos)
Article image of: Load securing (Eumos)

De Tallpack-Pallet-Stabiliteit-Testmodule is ontwikkeld om inzicht te geven in de werkelijke toegevoegde waarde van stretchfolie onderbouwd met wetenschappelijk onderbouwde meetwaardes. Daarnaast is het een methode om op een betrouwbare manier kostenbesparingen te onderzoeken.
In nauwe samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft Tallpack International de Pallet-Stabiliteit-Testmodule ontwikkeld om onze relaties te laten zien welke stretchfolie voor welk doel het meest geschikt is, waarbij optimale pallet stabiliteit voorop staat.
De focus van Tallpack International op transportverpakking voor opslag, transport en ladingzekering sluiten aan bij de Eumos EN-40509 internationale doelstellingen en afspraken betreffende ladingzekering.

Met het complete productenpallet van Tallpack International, betreffende palletiseren, omsnoeren met staal- of kunststofband, wikkelen of rekhoezen speelt transportveiligheid een cruciale rol. Tallpack geeft een onafhankelijk advies voor de juiste combinatie van folie en product. Door te blijven innoveren en de markt op de voet te volgen is Tallpack in staat om voor u in kaart te brengen of de gekozen folie de beste is voor uw de toepassing. Daarmee garandeert Tallpack de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Wilt u een ‘Tallpack-Pallet-Stabiliteit-Testmodule’ eerst zien? Op de Empack Utrecht zal Tallpack deze test demonstreren.

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Load securing (Eumos)

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer