Lindor mengers voor babymelkpoeder in Azië

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lindor mengers voor babymelkpoeder in Azië

Lindor heeft onlangs een “gentletouch” productie-menger en een laboratorium-menger geleverd voor de nieuwe menglijn van een multinationale producent van babymelkpoeders in Azië. Het mengen van kwetsbaar babymelkpoeder is een delicaat proces.

L1000 menger voor de beste poederkwaliteit

De producent van het babymelkpoeder heeft gekozen voor de Lindor menger type L1000 vanwege de uitstekende mengkwaliteit en de hoge productiecapaciteit (batchgewicht van 400-500 kg, 4 – 7 batches/uur). De kwaliteit van de poederstructuur na het mengen (integriteit van gesproei-droogde deeltjes)is van goot belang voor de kwaliteit van het eindproduct. De homogeniteit is na het mengen uitstekend, ook bij zeer kleine doseringen van toevoegingen. Een uitrijdbare in- en uitlaat (QSR) zorgt voor volledige toegang tot mengtrommel, in-en uitlaat en de afdichtingen om nog beter droog te reinigen.

Labmenger L10 voor R&D

De Aziatische babymelkpoederproducent gebruikt de Lindor L10 labmenger voor het ontwikkelen van recepten en het definiëren van procesparameters. Met de L10 menger kan een batch van 4 tot 5 kg worden gemengd. Door de transparante mengtrommel is het mengproces volledig zichtbaar voor observatie.

L1000 onderdeel van state-of-the-art menglijn AMH Technolgies

De L1000 menger maakt onderdeel uit van een state-of-the-art volledig automatische productielijn voor babymelkpoeder. Deze is door AMH Technologies ontworpen en gebouwd. AMH Technologies is een ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Maleisië en vertegenwoordiging in heel Zuidoost-Azië, waaronder Indonesië, Thailand, Singapore, de Filippijnen, Vietnam, Birma, Hong Kong en China. Zij betrekken voornamelijk apparaten van Europese fabrikanten. Al tien jaar is AMH Technologies een tevreden klant van Lindor uit Dordrecht.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Lindor Products B.V.

LINDOR houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers voor droge producten. De optimale, absoluut breukvrije menging van het product is waar onze mengers zich onderscheiden van... Lees meer