Lage druk koeldroging

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lage druk koeldroging
Article image of: Lage druk koeldroging

Wanneer droge stoffen vanuit de bulkcontainer naar de silo worden vervoerd, wordt perslucht gebruikt. Deze perslucht is vaak 100% verzadigd omdat er geen of onvoldoende droging aanwezig is.

Het resultaat hiervan is dat het poeder gaat klonteren waardoor de transportleidingen verstopt raken en de warme, natte omgeving is een ideaal gebied voor bacteriegroei. Het reinigen van leidingwerk is een tijdrovende en dure klus.

Voorkom kosten en tijdverspilling door te zorgen voor droge transportlucht. DryPoint® RA koeldrogers zijn in lage druk versie verkrijgbaar en zorgen dat de luchtvochtigheid daalt en het poeder droog en schoon blijft.

Neem contact op met BEKO technologies voor meer informatie.

geschreven door

Beko Technologies BV

Droge transportlucht is essentieel voor het transporteren van droge stoffen zoals meel, suiker, cacao en cement. Onvoldoende behandeld zorgt vochtige transportlucht voor klonterende poeder, verstopte leidingen en bacteriegroei. BEKO TECHNOLOGIES... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer