Kurt Heidsieck van Precia Molen met pensioen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kurt Heidsieck van Precia Molen met pensioen

Precia Molen Nederland heeft op vrijdag 23 juli afscheid genomen van Kurt Heidsieck, Account Manager Industrie, die met pensioen gaat. Heidsieck wordt opgevolgd door Mirjam Essenberg.

Als gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur is Precia Molen gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van zowel statisch als dynamisch wegen. Controlewegers, zowel standaard als custom-made, weeg- en etiketteermachines, plateauweegschalen en wegende palletwagens, zomaar een greep uit ons uitgebreide assortiment. Naast een team van deskundige adviseurs beschikt Precia Molen over een uitgebreide servicedienst voor installatie en (preventief) onderhoud van de weegapparatuur. Ook voor revisie en keuring van bestaande apparatuur kunt u bij Precia Molen terecht.

Geschreven door

Logo van:Kurt Heidsieck van Precia Molen met pensioen

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer