KSE genomineerd voor Brabantse Kempentrofee 2016

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: KSE genomineerd voor Brabantse Kempentrofee 2016
Article image of: KSE genomineerd voor Brabantse Kempentrofee 2016

Bladel, 28 oktober 2016 – KSE is genomineerd voor de Brabantse Kempentrofee 2016. De Brabantse Kempentrofee gaat naar een initiatief dat op een bijzondere manier bijdraagt aan de ontwikkeling en vernieuwing van de Kempenregio. Samenwerking zoeken met andere partijen uit de regio staat daarbij voorop.

De sterke groei van KSE heeft ervoor gezorgd dat zij op dit moment haar hoofdkantoor in Bladel fors uitbreidt. Dit geeft de werkgelegenheid in de Kempen een positieve boost. Daarnaast draagt KSE graag haar steentje bij om de jeugd bekend te maken met techniek door een belangrijke bijdrage te leveren aan scholingsinitiatieven in deze regio. Ook werkt zij veel samen met lokale ondernemers voor de realisatie van haar ambitieuze groei. Kortom, een echte ambassadeur voor de Brabantse Kempen.

Wie de uiteindelijke winnaar van de felbegeerde trofee wordt, zal op dinsdag 13 december a.s. tijdens een feestelijke uitreiking op de locatie van de Winterfeesten in Reusel-De Mierden bekend worden gemaakt.

Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:KSE genomineerd voor Brabantse Kempentrofee 2016

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer