Koninklijke belangstelling voor Smart Dino

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Koninklijke belangstelling voor Smart Dino

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn liet zich op 24 april jl. op de Hannover Messe uitgebreid voorlichten over de toepassing van Smart Industry op de Dino bulkwagenvuller van Van Beek. Het bedrijf voelt zich erg gevleid met deze prinselijke belangstelling. Prins Constantijn bezocht op de beurs het Holland IT & Smart Industry House. Daar raakte hij in gesprek met Eveliene Langedijk, directeur van UVS Industry Solutions. Langedijk gebruikte de hoogvuller van Van Beek (op de foto zichtbaar achter Prins Constantijn) om uit te leggen hoe met behulp van software en big data slim onderhoud aan de Smart Dino kan worden uitgevoerd.

Smart Dino
Eveliene Langedijk is de partner van Van Beek bij het ontwikkelen van Smart Industry op de Dino mobiele bulkwagenvuller. Zij sprak met prins Constantijn onder meer over smart asset & maintenance management, predictive modellen en remote monitoring. “We hadden het over wat er allemaal mogelijk is op dit gebied, wat Van Beek er al mee doet en wat de voordelen daarvan zijn”.

Slim onderhoud met big data
De aanwezigheid van de hoogvuller maakte het voor Langedijk eenvoudiger om uit te leggen hoe alles in de praktijk werkt. “De Dino was te groot om op de stand neer te zetten. Dus heb ik uitleg gegeven aan de hand van deze kleinere hoogvuller die veel overeenkomsten met de Dino heeft.”

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Koninklijke belangstelling voor Smart Dino

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer