Kleine compacte zuigervacuümpompen en compressoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kleine compacte zuigervacuümpompen en compressoren

Induvac heeft haar programma uitgebreid met een serie compacte zuiger-vacuümpompen en compressoren. De speciale constructie van de zuiger in het cilinderhuis combineert de beste karakteristieken van standaard zuigerpompen of compressoren met membraanpompen. De pompen zijn beschikbaar vanaf 40 liter per minuut tot 150 liter per minuut en kunnen dan een vacuüm bereiken van maximaal 10 mbar en een overdruk tot ca. 7 bar. De serie is ideaal waar oliedampen pertinent uitgesloten moeten zijn.
Belangrijkste eigenschappen zijn, zeer compacte bouw, eenvoudig dus bedrijfszeker, luchtgekoeld, drooglopend en onderhoudsarm. De pompen zijn geschikt voor zowel licht industriële en medische toepassingen of laboratoria e.d.
Een ander punt is het feit dat de pompen zeer aantrekkelijk geprijsd zijn en uit voorraad leverbaar zullen zijn. Kortom een belangrijke aanvulling in het al zo uitgebreide leveringsprogramma van de vacuümpompen en blowerspecialist uit Zoetermeer.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer