Kingsize wikkelaars in modulaire palletwikkellijn

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kingsize wikkelaars in modulaire palletwikkellijn

Tallpack International realiseert op één van de meest moderne vleesverwerkingslocaties van Europa in Nederland, een complete verpakkingslijn voor het wikkelen en omsnoeren van zeer hoge pallets, uitgevoerd met twee kingsize draaiarmwikkelaars TW2202-AE, een verticale omsnoeringsmachine voorzien van rollenbanen en veiligheidshekwerken.

Wederom een perfect voorbeeld van de modulaire palletwikkellijn van Tallpack International die compleet klant specifiek wordt ingevuld.

De draaiarmwikkelaars zijn kingsize uitgevoerd met een extra verlengde kolom en verlengde draaiarm om de hoogte te kunnen realiseren voor het wikkelen en omsnoeren van zowel Euro- als blokpallets met dozen bevroren vlees.

De FAT [Factory Acceptance Test, red.] is succesvol afgerond en de montagewerkzaamheden op locatie zijn gestart. Naast de opstart zijn ook machinetrainingen op locatie in de planning opgenomen.

Watch article video icon.arrow--dark Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Kingsize wikkelaars in modulaire palletwikkellijn

Tallpack International

Tallpack. Secured. Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines,... Lees meer