Kies de juiste veiligheden voor perslucht en technische gassen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kies de juiste veiligheden voor perslucht en technische gassen

Bij drukvaten en transport systemen voor technische gassen en voor de aandrijving en aansturing van mechanische apparaten wordt vaak perslucht gebruikt. Cruciaal daarbij is het kiezen van de juiste veiligheden in het systeem, die hebben immers als taak om de overdruk te voorkomen. Hierdoor blijft de installatie werken en wordt de omgeving beschermd.

De perslucht en -gas toepassingen waarin veiligheden gebruikt worden zijn er in overvloed. Denk aan sterilisatoren, wagentankers, compressoren en brandblussystemen, maar ook aan industriële keukens, persluchtsystemen, silo-aanhangwagens en afvalwaterzuiveringsinstallaties.

VCC BV heeft een breed assortiment aan veiligheden specifiek ontwikkeld voor perslucht en technische gassen. Kies de veiligheid die bij jouw installatie past of informeer naar de mogelijkheden, zodat we in overleg een veiligheid kunnen samenstellen die naadloos aansluit op de betreffende installatie.

Kies uw veiligheden icon.arrow--dark

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer