Kiekens vernieuwt Dustmaster serie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kiekens vernieuwt Dustmaster serie

Van der Voort en Kiekens ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ontstoffingssystemen in eigen beheer. En dit op basis van meer dan 100 jaar ervaring in ontstoffingstechniek.

Graag verwelkomen wij u op onze stand, waar wij u naast de reeds bekende Kiekens modellen de Dustmaster DM20.000 en de vernieuwde DM1200 presenteren.

De vernieuwde Dustmaster DM1200-serie, waarbij deze geheel is aangepast aan de laatste stand der techniek. Onder andere de ventilator, het filteroppervlak, de stofbak en de standaard stofemissie zijn onder handen genomen. Tevens is de lijst met standaard opties uitgebreid. De Dustmaster DM1200 is leverbaar in een stationaire uitvoering om deze bijvoorbeeld te gebruiken in combinatie met een centraal ontstoffingssyteem, of in een mobiele uitvoering om met maximale flexibiliteit om bij de bron af te kunnen zuigen.

De Kiekens Dustmaster DM20.000 serie is een doorontwikkeling op basis van de in het verleden zeer succesvol ingezette Kiekens deltafilter modellen. De DM20.000 is zeer breed inzetbaar, in lichte alsmede in de zwaarste industriële processen. Door de modulaire opbouw is er maximale flexibiliteit in opstellingsmogelijkheden en luchtvolumes aanwezig. Er kan naar keuze verticaal bij een beperkt beschikbaar vloeroppervlak, of horizontaal bij een hoogte beperking worden gebouwd. De capaciteit van de Kiekens Dustmaster DM20.000 serie loopt vanaf ca 5.000 tot 20.000m³/h, of een veelvoud daarvan.

Geschreven door

Van Der Voort Lucht en Milieu

Gebaseerd op een jarenlange ervaring met Kiekens producten ontwerpt, levert en installeert Van der Voort lucht en milieu bv systemen voor industriële ontstoffing in tal van sectoren. Van der Voort... Lees meer