Ketenlogistiek voor bulkgoederen in Big-Bags

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ketenlogistiek voor bulkgoederen in Big-Bags

Indus Integrated Bulk Logistics uit Veenendaal geeft met haar logistieke systemen en concepten voor de opslag, transport en handling van solids een nieuwe dimensie aan ketenlogistiek van bulkgoederen.

Naast de mogelijkheid om de systemen in interne logistieke omgevingen te gebruiken als oplossing voor het veilig doorstapelen en hygiënisch handlen van bulkgoederen in Big Bags richt Indus Integrated Bulk Logistics zich ook op de ketenlogistiek waarbij de verzender en de ontvanger van de bulkgoederen beide van de voordelen van de systemen kunnen profiteren.

Bij ketenlogistiek zijn zeker de retourkosten van de meermalig te gebruiken emballage een belangrijk thema. De systemen van Indus hebben bij leeg terugtransport een volume dat gereduceerd kan worden tot 8% van het oorspronkelijke beladen volume. De Indus Neva en Indus Isar bieden een oplossing voor bulkgoederen in verpakkingseenheden die kan oplopen tot 2.000 kg of 2 m3.

Geschreven door

Logo van:Ketenlogistiek voor bulkgoederen in Big-Bags

Indus Integrated Bulk Logistics BV

Indus Integrated Bulk Logistics BV is de producent en distributeur van systemen voor de opslag, transport en handling van bulkgoederen (solids) in of met behulp van Big Bags (FIBC’s) tot... Lees meer