Kennissessie Stromingsproblemen en Oplossingen op 19 januari

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kennissessie Stromingsproblemen en Oplossingen op 19 januari
Article image of: Kennissessie Stromingsproblemen en Oplossingen op 19 januari
Article image of: Kennissessie Stromingsproblemen en Oplossingen op 19 januari

Uden, 5 januari 2015 – Bij de opslag en verwerking van poeders vormen stromingsproblemen een groot risico. Hoe zijn deze slim te voorkomen? En wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Deze onderwerpen staan centraal tijdens een interactieve kennissessie op 19 januari 2016 in Uden. Hoogtepunt is een lezing van specialist Steve Abbott, CEO van Control Concepts Inc, die speciaal naar Nederland is gekomen om de nieuwste inzichten te delen.

Bij processen waarin poeders een rol spelen, kunnen stromingsproblemen verstrekkende gevolgen hebben. Denk aan productieverstoring en capaciteitsverlies. Steve Abbott richt zich met Control Concepts al jaren op de ontwikkeling van de ultieme oplossing voor stromingsproblemen. Dit leidde tot de introductie van Airsweep systems. Nu komt hij naar Nederland om de meest actuele inzichten en ontwikkelingen te delen tijdens een interactieve lezing. Ook presenteert hij de nieuwste innovatie: de Sanitary Airsweep. Een nieuw model met een verbeterd hygiënisch ontwerp, speciaal voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

Het programma
De kennissessie vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 op de locatie van Rijkers procestechnologie in Uden. Ontvangst is om 14.15 uur, gevolgd door een rondleiding voor geïnteresseerden en een introductie door Rijkers procestechnologie. Om 15.15 uur neemt Steve Abbott het woord. Na afloop worden cases uit de praktijk gepresenteerd en kunnen de aanwezigen hun vragen en uitdagingen voorleggen. De middag wordt rond 17.15 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Gratis deelname
Deelname aan de kennissessie is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich tot donderdag 14 januari 2016 aanmelden bij Maarten van de Water (Sales- / Projectmanager).

De kennissessie is een initiatief van Rijkers procestechnologie. Deze organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van installaties voor de procesindustrie, met name voor het mengen van vloeistoffen en poeders.

geschreven door

Rijkers Procestechnologie B.V.

RIJKERS ontwerpt en bouwt betrouwbare installaties voor de procesindustrie, met name voor het mengen van vloeistoffen en poeders. Alle onderdelen voor deze installaties ontwikkelen we in huis. Denk aan systemen... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer