Katcon engineering bouwt schuifraam uitdraagbodem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Katcon engineering bouwt schuifraam uitdraagbodem
Article image of: Katcon engineering bouwt schuifraam uitdraagbodem

Katcon Engineering bouwt momenteel een zware hydraulische schuifraam uitdraagbodem voor montage in een grote betonbunker voor de opslag van mechanisch ontwaterd zuiveringsslib. De beton bunker meet 11 x 4,5 meter. Met een producthoogte van ca. 5 mtr komt de totale bunkerinhoud op ca. 250 m3.

De hydraulisch aangedreven schuiframen `ruimen` het product naar een in de bunkerbodem gemonteerde uitdraagschroef, met een capaciteit van ca. 100 m3/h.

Schuifraam uitdraagbodems worden toegepast in ronde of rechthoekige silo`s en bunkers, met vlakke bodems, voor het opslaan en lossen van zeer moeilijk stromend stortgoed, o.a. zuiveringsslib, bioafval, snoeihoutsnippers, gips, en klei-achtige producten.

geschreven door

Logo van:Katcon engineering bouwt schuifraam uitdraagbodem

Katcon Engineering

Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt als calculator, werkvoorbereider en projectleider bij een ingenieursbureau gespecialiseerd in bulkhandlinginstallaties heeft de heer Katgert zijn eigen bureau opgericht. KATCON specialiseert zich... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer