Kantelaar voor het eenvoudig leegzuigen van octabins of palletboxen

icon.highlightedarticle.dark Legen van silo's
36 bekeken 26 januari 2024
Automatisch kantelstation voor het eenvoudig leegzuigen van octabins of palletboxen, zonder materiaalverlies.
Automatisch kantelstation voor het eenvoudig leegzuigen van octabins of palletboxen, zonder materiaalverlies. | Foto: Kotraco Plastic Machinery

Nieuw van Moretto is de Tilter, een automatisch kantelstation voor het leegzuigen van octabins, flowbins en palletboxen door middel van een zuigbuis.

De Moretto Tilter heeft een eenvoudige, maar zeer doeltreffende werking. De octabin, flowbin of palletbox wordt met een pallettruck in het kantelstation geplaatst, waarna de kantelaar klaar is voor gebruik.

Bij het bereiken van een restgewicht van ca. 150 kg kantelt het systeem automatisch, zodat de octabin, flowbin of palletbox verder kan worden leeggezogen, zonder materiaalverlies.

Voor de bediening van de Tilter is – behalve het plaatsen van de octabin of palletbox – geen operator benodigd. Een gunstig geprijsde en ergonomische oplossing voor het legen van octabins!

Moretto wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Kotraco Plastic Machinery.

Geschreven door

Kotraco Plastic Machinery

Kotraco Plastic Machinery verzorgt de verkoop, installatie en onderhoud van machines en randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie in de Benelux, en is de exclusieve leverancier van ondermeer Moretto randapparatuur, MASS... Lees meer