JVM Aandrijftechniek heeft nieuwe vertegenwoordiging

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: JVM Aandrijftechniek heeft nieuwe vertegenwoordiging

JVM aandrijvingstechniek, een handelsmerk van de Jöst-Groep, heeft een nieuwe vertegenwoordig in Nederland. Nadat Ed Bensink met zijn firma JD Nederland begin 2013 de vertegenwoordiging voor Jöst en Dieterle had overgenomen is nu ook de vertegenwoordiging voor JVM vanaf 1 januari 2014 aan hem overgedragen.

Met ruim 90 jaar praktijkervaring is JVM een deskundige en betrouwbare partner in de triltechniek. Met een eigen productiefabriek voor onder andere doseeraandrijvingen, magneetvibratoren, onbalansmotoren en de daarbij horende aansturingen biedt JVM alles rondom triltechnische aandrijvingen.

JVM adviseert u bij selectie van de juiste aandrijving en zorgt voor een betrouwbare contact gedurende de gehele leveringsperiode. De wereldwijde inzet van JVM aandrijftechniek met een directe export naar 80 landen spreken voor zich.

Ed Bensink is al een lange tijd werkzaam in de solids handling en bekend met veel toepassingen in de triltechniek.

Geschreven door

Logo van:JVM Aandrijftechniek heeft nieuwe vertegenwoordiging

Joest Nederland

Joest Nederland Joest GmbH is meer dan 100 jaar gespecialiseerd in triltechnische oplossingen voor behandeling van bulkgoederen. Wereldwijd levert Joest machines en systemen voor transport, zeven, windziften, sorteren, doseren en thermische procestechniek.... Lees meer