Jongerius branchewinnaar Nationale Business Succes Award

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Jongerius branchewinnaar Nationale Business Succes Award
Article image of: Jongerius branchewinnaar Nationale Business Succes Award

De specialist in technologie voor droge en vloeibare stoffen ontving de award in de categorie Stortgoedtechnologie. De NBSA is de grootste ondernemersprijs van Nederland en wordt gedragen door onder meer RTL, BNR Radio, Het Algemeen Dagblad en het Financieel Dagblad.

De award geldt als een keurmerk voor onderscheidend goed ondernemen. In de aanloop van de award onderzocht het onderzoeksbureau van het NBSA-instituut de stortgoedtechnologiebranche. Hierop werden – naast Jongerius – nog vier toonaangevende organisaties genomineerd. De nominatiecommissie beoordeelde alle partijen op expertise, ambitie, continuïteit, innovatievermogen, groei, service en winstgevendheid.

Jongerius: focus op innovatie
Jongerius presenteerde zich tegenover de jury als stortgoedspecialist in de ruimste zin van het woord met procesinstallaties voor onder meer het mengen, zeven, malen, transporteren, ontstoffen, wegen en doseren. Jongerius maakt deze installaties – voor zowel vloeibare als droge stoffen – veelal op maat voor tal van sectoren, zoals de levensmiddelenindustrie, farmaceutische en chemische industrie. De nominatiecommissie van NBSA was onder de indruk van het innovatievermogen, de continue verbeterdrang en het investeringsvermogen.

NBSA: successen delen met de markt
Het doel van de NBSA is om het succes van bedrijven landelijk te benoemen, uit te rollen en te delen met de markt. Dit gebeurt door maximaal gebruik te maken van diverse mediavormen, zoals social media, de krant en tv. Zo werd de award afgelopen zondag breed uitgemeten tijdens het programma De SuccesFactor op RTL 7. Hier komt René Meijerink (Eigenaar Soliqa Group B.V. en Managing Director van Jongerius B.V.) uitgebreid aan het woord en deelt hij de visie op zijn onderneming.

Watch article video icon.arrow--dark Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Jongerius branchewinnaar Nationale Business Succes Award

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer