Jarige Bray Controls Benelux breidt fors uit

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 6 april 2023

Deze Nederlandse vestiging van de wereldwijde producent van hoogwaardige vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen en plaatafsluiters zal dan een nieuw pand – ook in Heerhugowaard – betrekken. De huidige locatie aan de Stevinstraat voldoet eigenlijk al een paar jaar niet aan de steeds groeiende activiteiten van Bray Controls Benelux. Bovendien is het 10 jaar geleden dat het bedrijf werd opgericht. Reden genoeg voor deze speciale aandacht.

General Manager Jos de Jong ziet dan ook met genoegen dat uitbreiding van Bray Controls Benelux niet alleen praktisch noodzakelijk is, maar ook in een grote mate bijdraagt aan de kwaliteit van haar service. We kunnen ons magazijn uitbreiden met meer eindproducten en reserveonderdelen, waardoor levering, onderhoudswerkzaamheden en service in het vervolg sneller en efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast gaan we onze marketing intensiveren om ons marktaandeel te vergroten. Dan is een groter pand echt nodig. We hebben ruimte nodig om te kunnen groeien, aldus de enthousiaste De Jong.

Bray Controls is vooral actief in de (petro)chemische industrie en de waterindustrie. De Jong: Wij leveren hoogwaardige vlinderkleppen en kogelkranen die niet alleen in het reguliere water- en olietransport toegepast worden, maar die ook juist onder extreme omstandigheden zoals hoge druk en temperatuur, of in combinatie met grove of vervuilde media uiterst betrouwbaar zijn. En omdat we alle verschillende typen kleppen en kranen in alle gebruikelijke maatvoeringen leveren, kunnen we concurreren met andere grote spelers op de markt bij aanbesteding van omvangrijke projecten.
Begin zomer moet het nieuwe pand aan de Joulestraat in Heerhugowaard gereed voor betrekking zijn. De feestelijke opening wordt verwacht in begin september. De nieuwe locatie biedt ook weer kansen en uitdagingen voor onze medewerkers. Zelfs het vernieuwde uitzicht werkt verfrissend. aldus de zichtbaar tevreden manager van Bray Controls Benelux.

Geschreven door

Logo van:Jarige Bray Controls Benelux breidt fors uit

Bray Controls Benelux B.V.

BRAY is producent van vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters, aandrijvingen & accessoires zoals klepstandsignaleringen en magneetventielen, De volgende industrieën rekenen wij tot onze klantenkring: solids & bulk handling, olie & gas,... Lees meer