Jacob geluiddempers: meer stilte – Minder lawaai

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Jacob geluiddempers: meer stilte – Minder lawaai

Een aanzienlijke geluidsontwikkeling in buisleidingen is niet te voorkomen. Omdat u echter uw installatie fluisterstil wenst te maken, levert Jacob diverse geluiddempers, volledig integreerbaar in het Jacob modulair leidingsysteem.

Deze dempers zijn verkrijgbaar in ronde uitvoering, als ook in rechthoekige vorm. Het geluidsisolatiemateriaal, wat aan de binnenzijde is aangebracht, bestaat uit onbrandbare minerale wol met glasvliesafdekking. De dikte van de isolatie is tussen de 50 en 100mm dik, inclusief geperforeerde bescherming.

Individuele wensen, zoals bijvoorbeeld stromingsgeleiders aan de in- en uitgangen van geluiddempers, of spanring- danwel flensaansluiting, kunnen worden uitgevoerd.
Indien gewenst helpen wij u bij de keuze van soort en grootte van uw geluiddemper.
De Jacob geluiddempers kunnen, als onderdeel van het modulaire JACOB systeem, ten behoeve van reiniging en bij uitwisseling gemakkelijk gedemonteerd en gemonteerd worden.

Deze geluiddempers maken deel uit van het modulaire Jacob leidingwerk, en kunnen moeiteloos in uw installatie worden geïntegreerd

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Jacob geluiddempers: meer stilte – Minder lawaai

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer