J-Tec presenteert `Fill & Seal`

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Doorheen de jaren ondervond J-Tec dat er nood was aan simpele zakken vul installaties met lage capaciteiten. Daarom ontwierpen wij de `Easy Fill and Seal`, een gestandaardiseerde installatie dat toe laat om op een efficiënte, gemakkelijke en bovendien ook ergonomische manier zakken af te vullen en te af te sluiten.

Met onze 40 jaar aan ervaring in de sector van bulk behandeling zijn wij er ook goed in geslaagd om deze installatie hygiënisch en uiterst doeltreffend maar ook goedkoop te maken. De `easy fill & seal` wordt geleverd in combinatie met onze gepatenteerde `dosing valve`. Dit technologisch hoogstandje garandeert een uiterst accurate dosering.

Neem gerust contact op met onze verkopers voor meer informatie of bekijk de informatieve flyer op onze website onder `news`, of via de externe link hieronder.

Belangrijkste kenmerken:
– Applicatie voor het afvullen van lage capaciteiten
– Uiterst accurate dosering dankzij onze ` Dosing Valve`
– Zak stabilisator op weegcellen
– Ergonomisch transport op rails
– Gemakkelijke afsluit applicatie
– Gemakkelijk reinig baar (Nat & Droog)
– Gemakkelijk toepasbaar in elk proces, nieuw of bestaand
– Volledig geïntegreerd geautomatiseerd systeem
– Data logging & batch reports
– Label printing
– Tracking & Tracing
– ijkbaar
– Hygiënisch ontworpen

Geschreven door

J-Tec Material Handling

J-Tec ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt systemen voor de behandeling van poeders, granulaten en vloeistoffen. Wij bouwen complete turn-key installaties, vernieuwen en/of automatiseren bestaande installaties en leveren individuele componenten, en... Lees meer