Introductie: Rob van Zetten

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie: Rob van Zetten
Article image of: Introductie: Rob van Zetten

Vanaf 1 september is Rob van Zetten verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux bij DMN-Westinghouse. Rob is afgelopen maart al als Senior Account Manager toegetreden tot het bedrijf en is gestationeerd op het hoofdkantoor in Noordwijkerhout.

Over zijn nieuwe functie zegt Rob: ”Ik heb het erg naar mijn zin bij DMN-Westinghouse en na een periode van interne training ga ik graag de uitdaging aan. Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt is het prettig om te werken voor de toonaangevende onafhankelijke fabrikant van high end doseersluizen en wissels. Vanuit deze rol is het gemakkelijk om zowel met systeembouwers en engineering bedrijven als met eindgebruikers samen te werken. Ik vind persoonlijk contact en vertrouwen erg belangrijk, omdat dit altijd de sleutel is geweest tot succesvolle en langdurige relaties. Dus ik kijk er erg naar uit om onze klanten te bezoeken om onze oplossingen voor hun wensen en toepassingen te bespreken.”

geschreven door

Logo van:Introductie: Rob van Zetten

DMN-WESTINGHOUSE

Al meer dan 45 jaar is DMN-WESTINGHOUSE de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer