Introductie portable big-bag vulsysteem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie portable big-bag vulsysteem
Article image of: Introductie portable big-bag vulsysteem

European Machine Trading introduceert op de Solids Beurs een nieuw Portable Big Bag Vulsysteem (Triple Big Bag Line).

De machine is volledig verplaatsbaar en kan met een normale heftruck ge(de)monteerd worden. Voor transport is een normale trailer voldoende.
Het systeem bestaat uit 3 containers die op elkaar geplaatst worden. De bovenste container is de voorraad opslag. In de middelste container zijn alle electronica en het weegsysteem ingebouwd. In het onderste deel wordt de Big Bag gevuld en via een afvoerband afgevoerd. De machine is ontwikkeld in 2009 en heeft een capaciteit van 70 ton per uur met een weegvermogen van 200 tot 1200 kg per big bag.

Naast deze nieuwe machine zal European Machine Trading op de Solids beurs zijn bestaande leverpakket aan de beursbezoeker tentoonstellen, zoals de mengsystemen, andere big bag vulsystemen en transport installaties. Op de beurs wordt door middel van schaalmodellen, foto`s en film de werking van de installaties uitgebreid toegelicht.

geschreven door

Logo van:Introductie portable big-bag vulsysteem

EMT

EMT is een particulier bedrijf dat meng-, opzak- en RVS transportbanden op de markt brengt en in eigen beheer installeert. EMT heeft twee soorten mengers de batch menger zoals deShamroc,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer