Introductie Netzsch Condux universal Mill

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
33 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie Netzsch Condux  universal Mill

Uiteenlopende producten en toepassingen vragen ook op het laboratorium om een diversiteit aan maaltechnieken. Door middel van eenvoudig uitwisselbare maalelementen is de Netzsch Condux® universele laboratorium maalmolen ideaal voor het gebruik op laboratorium schaal of pilot plant.

De nieuwe impact molen Condux® 60 is een sneldraaiende slagmolen, welker bijzonder geschikt is voor het droogmalen van zeer uiteenlopende producten en fijnheden ten behoeve van zowel de food-, pharma- en chemische industrie.

Deze universele molen kan o.a. worden uitgevoerd als pennenmolen, contra roterende molen, slagkruismolen en blower rotormolen. De verschillende maalsystemen kunnen snel en gemakkelijk worden uitgewisseld. De machine wordt in diverse materialen aangeboden afhankelijk van toepassing en industrie type. De nieuwe Netzsch Condux® lijn van slagmolens is tevens in diverse productie
uitvoeringen en volumes beschikbaar.

Op de Solids Stand – Nr. B1008 van E & R B.V. Vlaardingen is de nieuwe Netzsch Condux® molen te bezichtigen. Tevens is in de proefruimte van de firma Netzsch een machine beschikbaar voor testen.

Geschreven door

Logo van:Introductie Netzsch Condux  universal Mill

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in div. takken van de industrie. Als distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese leveranciers... Lees meer