Introductie milieuvriendelijke luchtreinigers voor duurzaamheid

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie milieuvriendelijke luchtreinigers voor duurzaamheid

Sinds maart 2021 heeft Van Holland B.V. haar activiteiten uitgebreid met het exclusieve importeurschap voor de Benelux van het Amerikaans-Chinese bedrijf ‘AIRDOG’. Van Holland B.V. introduceert: AIRDOG BENELUX.

Waarom zou je je anno 2021 in de overvolle markt van luchtreinigers begeven? Simpel. Omdat de Airdog units uitgerust zijn met de TPA Technology : d.m.v. korte hoogspanning in een plasmafilter worden ALLE allergenen, pathogenen en ultrafijnstofdeeltjes afgevangen én direct onschadelijk gemaakt. De positief geladen deeltjes worden neergeslagen op verzamelplaten die de gebruiker later zelf met de hand of in de vaatwasser kan reinigen.

TP
Deze TPA-Technology is een duurzame en milieuvriendelijke manier van uiterst effectieve, efficiënte luchtzuivering. Zelfs deeltjes t/m een onvoorstelbaar kleine afmeting van 14.6 nanometer ontkomen niet aan de filtratie van de Airdog. Denk aan Covid-19, Influenza, bacteriën, schimmels, pollen, rook & roet en vluchtige organische stoffen zoals formaldehyde. Door deze hoge filtercapaciteit is de Airdog luchtreiniger overal inzetbaar. De Plug & Play units zijn uiterst simpel te installeren. Met het duidelijke LED-kleurenscherm kan men de AQI – luchtkwaliteit- direct aflezen. De automatische modus anticipeert direct op veranderingen in de luchtkwaliteit door de geluidsarme ventilatoren zachter of harder te laten draaien.

Plasma-ionisatie
Wanneer het tijd is om de filterelementen schoon te maken wordt u daar tijdig over geïnformeerd op het LED-scherm. Intussen blijft de Airdog met slechts een efficiëntie-verlies van 0.2% onverminderd door reinigen. Het voorfilter en plasma-ionisatiefilter maakt men simpel schoon met een zachte doek en stofzuiger. De verzamelplaten gaan dus, zoals eerder vermeld, in een sopje of in de vaatwasser. Na 20 minuten drogen is het apparaat weer helemaal klaar voor gebruik. Keer-op-keer.

Introductiekorting
Met deze methode houden de wereld schoner en besparen we veel geld: geen vervangbare filters die op de afvalberg terecht komen en verbrand moeten worden. Geen kostbare filters die periodiek vervangen moeten worden omdat ze dichtslibben. Met de Airdog luchtreinigers creëert u direct overal schone lucht: op de werkplek, in huis, in het onderwijs, in de horeca, sportzalen, overal. Want iedereen verdient het toch om schone lucht in te ademen? Profiteer de gehele maand juli (2021) van de 15% introductiekorting !

Geschreven door

Van Holland BV

Lees meer