Introductie: Mario Jasper

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie: Mario Jasper

Per 1 augustus is Mario Jasper als Manager Service & Maintenance toegetreden tot het DMN-Westinghouse team. In deze rol gaat hij de wereldwijde Service and Maintenance strategie opzetten. Ook zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoop van Service Level Agreements (SLA’s) en de implementatie van het 5-jaar garantie project. Hij is gestationeerd op het hoofdkantoor in Noordwijkerhout.

Over zijn nieuwe functie zegt Mario: ”Ik ben enthousiast over de toetreding tot dit team en de mogelijkheid om onze wereldwijde strategie voor service en onderhoud vorm te geven. Omdat DMN-Westinghouse in de afgelopen decennia veel doseersluizen en wissels heeft verkocht, is er een hoog potentieel voor aftersales diensten. Onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en ik vertrouw erop dat onze service zal bijdragen aan een nog hoger niveau. Ik kijk er naar uit om onze klanten te bezoeken en de voordelen van onze after sales services te bespreken.”

Geschreven door

Logo van:Introductie: Mario Jasper

Over DMN-WESTINGHOUSE

DMN-WESTINGHOUSE is een onafhankelijk internationaal bedrijf dat uitblinkt in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen voor industrieën die droge stoffen in bulk verwerken. Lees meer