Internationale website Armac Industrial Automation online

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Internationale website Armac Industrial Automation online
Article image of: Internationale website Armac Industrial Automation online

Armac industrial automation, de naam doet een internationaal bedrijf vermoeden en eigenlijk is dat ook zo. Armac zet zich als creatieve component in de gespecialiseerde mix van hardware èn software engineering in over inmiddels alle continenten. Uiteraard ligt de basis in Nederland en Europa, maar het gebeurt regelmatig dat een engineer zijn koffers moet pakken en een trip naar donker Afrika moet maken om voor een multinational software wijzigingen door te voeren of stapt een elektromonteur in de Armac bus om in België een storing op te lossen. Armac is van alle markten (en sectoren) thuis en het werd dus hoog tijd om dit ook zo uit te dragen.

Oplettende surfers hadden het misschien al gezien, maar “achter” de oude vertrouwde website werd driftig gebouwd aan een internationale website voor Armac en deze heeft nu haar plaats gekregen op het wereldwijde web. Middels duidelijke navigatie kunt u snel ontdekken Wie wij zijn, Wat we doen, Waarom u ons moet hebben en Waar u ons kunt vinden. Maar goed, dat laatste weet u na het lezen van dit artikel al, namelijk: overal!

geschreven door

Armac BV

Al 30 jaar is Armac een vertrouwde naam binnen de industriële automatisering. De combinatie van elektrotechniek, ICT, PLC en motion-control is bijzonder succesvol. De markt vraagt om steeds meer gespecialiseerde... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer