Interessante learnShops op Factory & Process Automation 2010

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Interessante learnShops op Factory & Process Automation 2010

20 en 21 oktober 2010 zijn twee hoogdagen voor de industriële automatiseringsmarkt! Want dan brengt de technologiebeurs easyFairs Factory & Process Automation 2010 maar liefst 150 vooraanstaande solutions providers die alle productietechnologieën, inclusief processengineering en productie-automatisering aan u presenteren. Daarnaast wordt het beursprogramma kracht bijgezet door een uitstekend conferentieprogramma, ondersteund door tal van kennispartners.

Een voorsmaakje:

ISA Europe en haar Technologie Partners, toonaangevende fabrikanten die hun producten en deskundigheid makkelijk toegankelijk maken voor automatiseringprofessionals, organiseren een tweedaags congres op de beursvloer dat dieper ingaat op de internationale standaarden zoals bijvoorbeeld ISA-88 en ISA-95.

Automation Plaza lanceert haar gloednieuwe concept tijdens de technologiebeurs. Het concept bestaat erin dat bezoekers kunnen kennismaken met de nieuwste technologieën die succesvol toegepast werden in een recent opmerkelijk automatiseringsproject, de Audi A1.

Ook de learnShops ontbreken niet! Het seminarprogramma presenteert een afgewogen mix van vooruitstrevende theorieën en handige casestudies die u in de praktijk kan toepassen. FDT Group gaat met haar presentaties dieper in op de standarisering in de communicatie en configuratie interface van field devices. De K.U. Leuven maakt de onderzoeksresultaten van haar nieuwste piezomotor, luchtlager en micromanufacturing technologie bekend. Technotrans ten slotte brengt in haar presentaties of de machinerichtlijn nu de enige verandering is en of de performance level geen garantie is voor betrouwbaarheid in machineveiligheid.

easyFairs Factory & Process Automation 2010 vindt plaats op woensdag 20 en donderdag 21 oktober 2010 in paleis 6 van Brussels Expo. Het vakevent is gratis toegankelijk voor professionals. Vooraf registreren is aangeraden.

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer