Intelligente snelle digitale transmitter eNod

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Intelligente snelle digitale transmitter eNod

Met haar nieuwe digitale transmitter eNod biedt de gerenommeerde Franse fabrikant SCAIME een krachtige en low-cost oplossing voor het transformeren van rekstrookopnemers in een intelligent digitaal systeem.

De eNod voorziet in RS485/232 en CANbus outputs en ondersteunt MODBUS-RTU, SCMbus en CANOpen protocols.
Elke module heeft 2 logische inputs en outputs welke synchronisatie met een PLC en met alarmeringen mogelijk maken.

De eNod stelt 3 geavanceerde operatie modi ter beschikking voor het controleren van statische of dynamische processen.

1. Digitale transmitter:
Het hart van de eNod is gebaseerd op de laatste generatie van 24 bit AD-converters, welke zowel een hoge snelheid als een zeer nauwkeurige data acquisitie toestaan; 1200 metingen per seconde met een resolutie van 1 miljoen delen.

2. Dynamische weegcontroller:
De eNod omvat intelligente functies welke noodzakelijk zijn voor het dynamisch wegen (checkweighing, sorteren, vullen, etc.). De eNod voert data-acquisitie met zeer hoge snelheid uit en calculeert automatisch de dynamische gewichtswaarde.

3. Productie proces controller:
De eNod maakt bij elk willekeurig geautomatiseerd systeem de acquisitie mogelijk van direct toepasbare waarden ( metingen zonder vertragingen, piekwaarden) welke voor fabrieksautomatisering noodzakelijk zijn.

Om de implementatie van eNod te vereenvoudigen biedt SCAIME eNodView aan, een PC freeware for setup en kalibratie, het uitvoeren van metingen en digitale filtering.

Geschreven door

Logo van:Intelligente snelle digitale transmitter eNod

Bienfait BV

Bienfait is opgericht in Aerdenhout in 1931. Bienfait B.V. heeft in de lang verstreken periode een enorme kennis opgebouwd op de in onze site vermelde industriële vakgebieden. Wij kunnen u... Lees meer