Instrumentatie kiezen en offerte direct in mailbox ontvangen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Instrumentatie kiezen en offerte direct in mailbox ontvangen

Trouwe bezoekers van de website van HITMA Instrumentatie zijn gewend dat ze op deze site meet- en regelinstrumenten en additionele gegevens vinden, zoals productspecificaties en prijsinformatie. Sinds kort heeft HITMA Instrumentatie haar website vernieuwd en extra functionaliteiten toegevoegd.

Offerte- en bestelservice
Op de vernieuwde website kunnen (potentiële) klanten zelf offertes aanmaken, bewaren, printen en bijvoorbeeld naar collega’s mailen om te bespreken. Als het aanbod bevalt, zet men de offerte om naar een bestelling. Het offertetraject overslaan en op basis van de getoonde prijzen direct bestellen kan natuurlijk ook. Om van deze online service te profiteren, maakt de bezoeker een account aan op hitma-instrumentatie.nl.

Korte levertijden
Met een account op de website van HITMA Instrumentatie heeft men 24 uur per dag, 7 dagen per week de mogelijkheid orders te plaatsen. De prijzen zijn direct zichtbaar en de status van een order is op ieder moment van de dag te volgen. Daarnaast heeft de klant altijd het meest actuele assortiment inzichtelijk. HITMA Instrumentatie levert het grootste deel van de producten direct uit voorraad. Bestellingen heeft de klant dan binnen 2 werkdagen in huis. HITMA Instrumentatie is de vaste leverancier van topmerken als Dwyer, Barksdale, Kimo, Beka, Micatrone, Flowline, JRI, Produal en Lufft.

Krant Instrumentatie Express
Natuurlijk kan men altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met de productspecialisten van HITMA Instrumentatie voor persoonlijke advies. Door de call me now-functie op de website te gebruiken, zijn de telefoongesprekken gratis. Vanaf dit jaar brengt HITMA Instrumentatie ook periodiek de productkrant Instrumentatie Express uit. Hierin staan productnieuws en interessante applicatievoorbeelden van de producten van HITMA Instrumentatie. Deze gratis krant kan worden aangevraagd bij Diana van Vliet (email link hieronder, of, tel. +31 297 – 514 837).

Geschreven door

Logo van:Instrumentatie kiezen en offerte direct in mailbox ontvangen

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer