Inrato International sales en service partner van Moflash Signalling Ltd.

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inrato International sales en service partner van Moflash Signalling Ltd.
Article image of: Inrato International sales en service partner van Moflash Signalling Ltd.

Vanaf januari 2009 is Inrato International officieel sales en service partner van Moflash Signalling Ltd. voor Nederland.

Inrato International is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met oplossingen in machineveiligheid. Naast optische producten voor het aanduiden van machinecondities, worden ook steeds meer industriële alarmeringen als flitslampen en zoemers toegepast. Bij storingen kan middels een krachtige flits en/of geluidssignaal met een groot bereik duidelijk gemaakt worden dat onmiddellijke actie gewenst is.

Om aan deze vraag te voldoen is gezocht naar een partner met een juiste mix van prijs/kwalitatief en een breed programma. Inrato International heeft deze partner gevonden in Moflash Signalling, een Engelse fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring en marktleider in Engeland.

Breed-en diep programma
Het productengamma van Moflash Signalling is zowel breed als diep, vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar in AC en DC met meerdere aansluitvoltages. Ook EX lampen en sirenes voor explosieveilige ruimtes voor zowel zone 1 als 2 zijn af fabriek compleet leverbaar. Daarnaast is er veelal keuze tussen LED, Xenon of gloeilamp als lichtbron. Alleen al in de Xenon flitslampen zijn er bijvoorbeeld 11 verschillende types verkrijgbaar zodat er altijd wel een product leverbaar is met die specifieke eigenschappen die de klant nou net zoekt.

Geschreven door

Logo van:Inrato International sales en service partner van Moflash Signalling Ltd.

Inrato International

Inrato International biedt een totaaloplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn specialist in veiligheid rondom allerlei soorten machines, CE-markering van nieuwe en aanpassingen aan bestaande machines. Uitvoer van Risico Inventarisatie (RI&E)... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer