Innovatieve temperatuurregeling voor elektrische tracing installaties

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatieve temperatuurregeling voor elektrische tracing installaties

De nieuwe digitale programmeerbare controller (DPC III) van BARTEC is speciaal ontwikkeld voor het regelen van de procestemperatuur bij elektrische heat-tracing installaties.
Naast het enkel regelen van de temperatuur, bewaakt deze regelaar het circuit tevens op breuk, slecht contact en eventueel kortsluiting van de sensor. Dit alles zorgt voor een optimale procesveiligheid. De DPC III is universeel inzetbaar als aan/uit regeling (twee puntsregeling) of PID regeling.

De eenvoudige instelwijze maakt het mogelijk om een heat-tracing circuit binnen zeer korte tijd operationeel te hebben. Het gebruiksvriendelijke menu is zeer duidelijk waardoor hij veilig binnen de ingestelde waarde kan functioneren.
De instellingen kunnen eventueel op meerdere niveaus beveiligd worden middels een password. De ingestelde waarden kunnen te allen tijde worden weergegeven op het display. Buiten dit alles is het ook nog mogelijk om diverse alarmwaarden, zoals bijvoorbeeld een hoog en laag temperatuur alarm, in te stellen. Om het systeem op te starten…………….

Geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer