Innovatie met LBK & LAS-vulkop

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatie met LBK & LAS-vulkop
Article image of: Innovatie met LBK & LAS-vulkop

HECHT ProClean containment systemen bieden operator en product altijd de hoogste veiligheid in situaties waar hoge eisen aan hygiëne, reproduceerbaarheid en buitengewone kwaliteit van product en proces worden gesteld.

Met de gepatenteerde, nieuw ontwikkelde ProClean `Liner vulkop` (LBK) realiseert HECHT Technologie contaminatie-arme vulsystemen voor gevaarlijke stortgoederen. Met behulp van de toegepaste linertechnologie worden operator en proces gescheiden. De gecontamineerde beschermfolie wordt na iedere vulling ingekapseld en kan veilig worden afgevoerd.
Dit vulsysteem is in het bijzonder geschikt voor bijv. big-bags met binnenzak. Daarom vervult de ProClean LBK de hoogste eisen aan persoons- en productbescherming.

Voor het lossen van verpakkingen staat eveneens een gepatenteerd ProClean `Liner Aansluit Systeem` (LAS) met beschermfolie ter beschikking.

geschreven door

Logo van:Innovatie met LBK & LAS-vulkop

Hecht Technologie GmbH

Hecht is specialist in poederhandling systemen. Specifiek sterk in: lossen/vullen van big-bags, containers, vaten etc., pneumatisch transport, automatische monstername-apparatuur en afsluiters. Marktgebieden: hoogwaardige chemie, voeding en pharma. ProClean® SAS-beschermfolie systeem... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer