Ingersoll Rand breidt leveringsprogramma verder uit

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ingersoll Rand breidt leveringsprogramma verder uit
Article image of: Ingersoll Rand breidt leveringsprogramma verder uit

Ingersoll Rand is bekend van haar ongekend energiezuinige persluchtinstallaties en uitgebreide leveringsprogramma compressoren en persluchtconditioneringsapparatuur. Dit leveringsprogramma wordt nu verder uitgebreid met het complete pakket blowers en lage druk compressoren van Hibon.

Hibon staat internationaal al tientalen jaren hoog aangeschreven als het gaat om betrouwbaarheid, efficiency en innovatie op gebied van blowers (rootsblowers, centrifugaalblowers) en lage druk, olievrije schroefcompressoren.

De producten van Hibon vinden vooral hun toepassing in waterzuiveringsinstalaties en t.b.v. pneumatisch transport.

Naast de standaard Silent Flow Blowers van 1,1 kW t/m 132 kW voor drukkentot 1 bar(o) en de olievrije lage druk ééntraps schroefcompresoren van 45 tot 90 kW voor drukken tot 3,5 bar(o), levert Ingersoll Rand ook Process Blowers welke over het algemeen gemaakt worden op klantspecificatie voor specifieke toepassingen in o.a. de chemie en petrochemie.
Hierbij kunt u denken aan het gebruik van specifieke materialen t.b.v. explosiegevaarllijke toepassingen en/of t.b.v. het verplaatsen van specifike (aggressieve) producten/gassen.

Naast de verkoop, welke Ingersol Rand verzorgd vanuit Zoeterwoude, verzorgd Ingersoll Rand uiteraard ook de service aan zowel de reeds in bedrijf zijnde Hibon producten als de nieuwe lage druk systemen.

geschreven door

Ingersoll Rand

Ingersoll Rand perslucht producten zijn speciaal ontwikkeld om betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit te bieden en uw perslucht op te wekken tegen de laagste prijs per m3. Ons uitgebreide leveringsgamma bevat... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer